Basilicata Cheeses

Caciocavallo

From Basilicata we offer the Caciocavallo, a stringy dough cheese, thin rind, fairly soft, the cheese is also smoked by a wood fire or natural straw. Seasoning lasts from 60 days to 12 months. The long seasoning product, which is left in aired rooms or caves, acquires its spicy, sometimes very pronounced taste.

Features

Cheese: Caciocavallo
Type of Milk: Cow’s milk
Area: Basilicata, Molise
Pairing Wines: Chardonay, Cirò Rosso, Saffredi

Taste our regional specialties

Come and visit us to taste our products, handpicked for you by our best producers. You can find us at our Turin local store or in the national events we attend. What are you waiting for!

Vuoi scoprire altre specialità?

Garrone Ugo & C. Srl

Prodotti Caseari

P.IVA: 01774490013

Via Aosta, 78 E • 10154 • Torino

T. +39 011 248 74 09

F. +39 011 248 73 48

M. +39 335 48 53 13

Mail: gargor@tiscali.it

Qualità e Competenza

Assicuriamo da ormai 3 generazioni professionalità nella distribuzione dei prodotti caseari, senza tralasciare l'attenzione nella selezione dei produttori assicurando un prodotto eccellente.